Huisartspraktijk Smits
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel: 0316-527900

Wij zijn met vakantie:

  • 2 t/m 6 oktober

Nieuw en oud nieuws uit onze praktijk

Tijdelijke patiŽntenstop

ē 7 januari 2016

Onze praktijk is de laatste jaren hard gegroeid. Ook komen er steeds meer patiŽnten in de praktijk die intensieve zorg nodig hebben.
Omdat we onze patiŽnten goede zorg willen blijven bieden, hebben we besloten om de praktijk tijdelijk te sluiten voor nieuwe patiŽnten. Een tijdelijke patiŽntenstop dus.

url Kijk hier verder 

Hitte

Huisartspraktijk Smits ē 3 juli 2015

Het is hoogzomer en we zitten midden in een hittegolf. Daarbij is het ook Ramadan. Voor sommige mensen is het belangrijk om extra op hun gezondheid te letten. Die mensen lopen een risico met het hete weer. Het gaat dan om de volgende groepen mensen:  

url Kijk hier verder 

Open brief aan onze klanten

ē 5 december 2014

Onze huisartspraktijk heeft grote bezwaren tegen het advies an zorgverzekeraar VGZ om gebruik te maken van hun online apotheek.
Lees in in deze brief waarom.  

url Kijk hier verder 

Griepsvaccinaties: een gezellige drukte.

Huisartspraktijk Smits ē 31 oktober 2013

Op 31 oktober hebben we weer de griepvaccinaties gegeven. Het was een groot succes: de meeste mensen die uitgenodigd waren, kwamen hun prik halen.

url Kijk hier verder 

Griepvaccinatie 2013

Huisartspraktijk Smits ē 23 oktober 2013

Op donderdag 31 oktober kunt u weer uw griepspuit halen in onze praktijk. U heeft hiervoor een uitnodiging ontvangen.

url Kijk hier verder 

Zwangerschapsverlof

Huisartspraktijk Smits ē 22 juli 2013

Degene, die de laatste maanden enige keren de praktijk bezocht heeft, zal het niet ontgaan zijn: ik ben zwanger. Als alles goed gaat, mag ik in augustus bevallen van een zoon. Dat betekent dus ook dat ik binnenkort met zwangerschapsverlof ga. Het verlof zal beginnen direct aansluitend op onze vakantie (22 juli). Begin december keer ik dan weer terug in de praktijk.

url Kijk hier verder 

Wij zijn nog beter bereikbaar!

Huisartspraktijk Smits ē 6 juni 2013

Op 6 juni is de praktijk een hele dag gesloten geweest vanwege de installatie van een nieuwe telefooncentrale. Hiermee willen we de bereikbaarheid van onze praktijk verbeteren. Alle patiŽnten in de praktijk krijgen binnenkort per post bericht over wat dit gaat betekenen. In dit bericht op de website willen we alvast de belangrijkste punten op een rijtje zetten.

url Kijk hier verder 

Afscheid Lonneke Vermeulen

ē 31 mei 2013

Na ruim een jaar hebben we eind mei afscheid genomen van dr. Lonneke Vermeulen, onze huisarts in opleiding. Ze heeft bij ons in de praktijk het eerste opleidingsjaar afgerond en gaat nu een periode van stages op de spoedeisende hulp, de psychiatrie en het verpleeghuis in.

url Kijk hier verder 

Tekenradar: onderzoek naar het voorkůmen van de ziekte van Lyme

Huisartspraktijk Smits ē 6 mei 2013

Jaarlijks worden 1 miljoen Nederlanders door een teek gebeten. Een teek is een klein spinachtig insect dat vooral in tuinen, struiken of bossen leeft. Sommige teken zijn besmet met een bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.

url Kijk hier verder 

Eerste hulp bij financiŽle problemen

Huisartspraktijk Smits ē 11 april 2013

Door de economische crisis zien we in de praktijk steeds meer mensen met klachten van stress, angst en somberheid vanwege financiŽle problemen die zij hebben. Ondanks het feit dat financiŽle problemen veel voorkomen, liggen ze nog steeds in de taboesfeer: mensen schamen zich, praten er pas in een heel laat stadium over, als het water ze al aan de lippen staat.

url Kijk hier verder 

Uitwisselen van uw gegevens

ē 5 maart 2013

Het is sinds 1 januari 2013 mogelijk om binnen een regio patiŽntengegevens in te laten zien door andere zorgverleners. Op deze manier kan een huisarts op de huisartsenpost naar uw voorgeschiedenis kijken of naar uw medicijnlijst. Dit kan hij/zij alleen doen, wanneer hij inlogt met een UZI-pas, een soort bankpas die door de overheid is uitgegeven. Ook kunnen de laatste vijf consulten ingezien worden. Dit alles alleen met uw expliciete toestemming.

url Kijk hier verder 

Nieuws uit 2012

Nieuws uit 2011

Nieuws uit 2010

Nieuws uit 2009

Nieuws uit 2008

url Terug
Huisartspraktijk Smits
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel: 0316-527900