Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar

Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel. 0316-527900

We gaan weer door met vaccineren!

De Zevenaars huisartspraktijken stropen samen de mouwen om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. We gaan ervoor!

Niet iedereen zal tegelijkertijd gevaccineerd worden. Mensen met een hogere leeftijd en mensen met chronische ziektes zullen het eerst aan de beurt komen. We beginnen met de mensen die in 1956 en 1957 geboren zijn, met de mensen met een fors overgewicht en de mensen met het syndroom van Down.

Natuurlijk moeten we wachten op de komst van de vaccins. Hoe meer vaccins er komen, hoe meer mensen we kunnen oproepen. De mensen die het meeste risico lopen zijn het eerste aan de beurt. Uiteindelijk wordt niemand overgeslagen! U krijgt vanzelf een brief, wanneer u aan de beurt bent.
In die brief zult u een code vinden. U kunt met die code online een afspraak maken. Dat gaat snel en makkelijk. U kunt ook bellen met een speciaal nummer. Let op: dat is niet het nummer van de praktijk!

Het vaccineren zal plaatsvinden in het Musiater. Fijn dat zo’n belangrijke cultuurplek de deuren opent voor de gezondheidszorg. Alle huisartspraktijken van Zevenaar werken mee aan het vaccineren. Daarnaast staan er diverse vrijwilligers voor u klaar.

Tot ziens in het Musiater.