Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar

Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel. 0316-527900

Stoptober

In oktober stoppen weer veel mensen met roken in Nederland. Ook in Zevenaar zullen veel mensen stoppen met roken. De Zevenaarse huisartsen werken samen om Stoptober tot een succes te maken.
Op dinsdag 12 september is er om 16.00 uur een bijeenkomst in het Gemeentehuis. Dit is een plek vol symboliek: het was vroeger immers een sigarettenfabriek. Tijdens de bijeenkomst wordt er informatie gegeven over stoppen met roken.

Nieuwe physician assistant in opleiding: Ellis

Mijn naam is Ellis van Rooij en ik ben per 1 september begonnen als physician assistant in opleiding bij de regionale huisartsenvereniging Onze Huisartsen. In dat kader ben ik werkzaam bij de huisartsenpraktijk Smits. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en vrijdag. Voordat ik deze nieuwe uitdaging aanging, was ik IC-verpleegkundige in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te ondersteunen bij uw gezondheidsbehoeften. Als u vragen heeft of meer wilt weten over wat een physician assistant doet, aarzel dan niet om ze te stellen.

Griepvaccinaties

Alvast voor uw agenda. De jaarlijkse griepvaccinaties worden gegeven op dondermiddag 26 oktober. Alleen ouderen, mensen met longaandoeningen, hartaandoeningen, nieraandoeningen of een slechte weerstand krijgen een uitnodiging.
Let op! Als u mantelzorger bent voor iemand met kanker of als u huisgenoot bent van iemand met kanker, hebt u ook recht op de griepvaccinatie. Wilt u ons dan hiervoor bellen? U kunt het ook doorgeven in een reactie op deze nieuwsbrief.