Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar

Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel. 0316-527900

Operatie Mieke Smits

vrijdag 23 september 2022

Lieve mensen,

Ook artsen kunnen natuurlijk ziek worden of wat mankeren. We zijn allemaal maar mensen.
Begin oktober moet ik een grote rugoperatie ondergaan. Langzamerhand groeit mijn rug dusdanig scheef dat er zonder operatie een gevaarlijke situatie ontstaat. Mijn longen het hart komen in de knel.
Wat betekent dit voor u? Vanaf 4 oktober zal ik vervangen worden door huisarts Freek Mickers.

De verwachting is dat het herstel negen maanden gaat duren. Al die tijd zullen Laura van der Steeg en Freek Mickers uw huisartsen zijn. Soms zal Albert von Reth, oud-huisarts in Zevenaar en nog steeds werkzaam als waarnemend huisarts, bijspringen. Natuurlijk zal ik op een gegeven moment wel weer dingen kunnen doen: telefoontjes, een visite, het team aansturen, maar volledig werken zal lange tijd niet lukken.
Na deze negen maanden ben ik weer terug. Dan hoop ik zonder problemen nog vele jaren uw huisarts te kunnen zijn. Waarschijnlijk met meer energie, minder kortademig en ook….een klein beetje langer.

Mieke Smits

 

Griepvaccinaties

De griepvaccinaties worden dit jaar pas half november gegeven. De levering van de vaccins is namelijk later dan gebruikelijk. De exacte datum volgt nog. Degenen die voor de griepprik in aanmerking komen krijgen vanzelf een uitnodiging.