Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar

Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel. 0316-527900

Zomernieuws: er gaat veel veranderen.

woensdag 7 juli 2021

Gelukkig zijn er minder zieken door Corona. Langzamerhand komt het gewone leven weer op gang. Ook wij zien op dit moment nog maar nauwelijks zieken door Corona. Laten we hopen dat het zo blijft.
De vakantiegangers willen we alvast een fijne vakantie toewensen!

Wij gaan 25 juli op vakantie en zijn 18 augustus weer terug

We zijn drie weken weg. De praktijk van dr. Boerboom en dr. Zegger zal waarnemen voor spoedgevallen. Hun telefoonnummer is 0316-524777. Houd u er rekening mee dat het dan extra druk zal zijn.
Als we terug zijn, moeten wij waarnemen voor de praktijk van Albers en Zegger. Dan krijgen wij het extra druk. In deze drie weken kunt u daarom alleen een afspraak maken voor dezelfde dag. Dubbele afspraken kunnen dan niet ingepland worden.

Assistente Wilma vertrekt

“Na vijf jaar met veel plezier in de praktijk van dokter Smits gewerkt te hebben diende zich voor mij de mooie uitdaging aan om de opleiding verpleegkunde te gaan doen.
Dat betekent dat ik na de zomervakantie niet meer als assistente van dokter Smits werkzaam zal zijn.
Graag wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en voor het geschonken vertrouwen en wens ik u alle goeds en veel gezondheid toe!
Hartelijke groet Wilma”

Problemen met vaccinatiebewijzen

Van diverse patiënten hebben wij begrepen dat onze vaccinaties niet zijn geregistreerd bij het RIVM. Dit is een landelijk probleem. Wil u alstublieft zelf bij het RIVM kijken of uw vaccinaties geregistreerd zijn? U kunt hiervoor hier klikken. Als de vaccinaties niet geregistreerd zijn, kunt u dit aan ons melden door een antwoord te geven op deze mail. In uw antwoord moet uw naam en geboortedatum staan.

Nieuwe gezichten en veranderingen in de praktijk

Het delen van gegevens

U kunt ervoor kiezen dat de huisartsenpost gegevens uit uw dossier kan inzien. Hierdoor wordt de zorg beter, zeker wanneer er veel gebeurd is in uw voorgeschiedenis of wanneer u veel medicijnen slikt.
Een nadeel van het delen van gegevens is natuurlijk de veiligheid. Hoe meer er gekoppeld wordt, hoe moeilijker het wordt om gegevens te bewaken.