Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar

Huisartsenpraktijk Smits - Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH  ZEVENAAR
Tel. 0316-527900

Er zijn weer vaccins beschikbaar

zaterdag 8 mei 2021

Gisteren zijn de nieuwe vaccins bezorgd in de praktijk. We willen ze zo snel mogelijk gaan gebruiken. Hoe eerder mensen beschermd zijn, hoe beter.

Inmiddels hebben de huisartsen in Zevenaar 1500 mensen gevaccineerd met het Astra-Zeneca-vaccin. Iedereen was al na twee weken goed beschermd tegen ernstige Corona. Dat is super!

Op woensdag 12 mei zullen we de volgende groepen mensen gaan vaccineren:

Deze mensen krijgen een uitnodiging toegestuurd. U hoeft dus niet te bellen. Belt u alleen, als u niet komt.

We vaccineren tussen 17.00 uur en 18.30 uur in de huisartspraktijk. We vaccineren met het Astra -Zeneca-vaccin.

Door de verwarrende berichtgeving weigerden in april diverse mensen de Astra-Zeneca-prik. Een week later kregen we veel telefoontjes van mensen die hier spijt van hadden. Ze wilden alsnog graag de prik. Helaas hadden wij geen vaccins meer over. Die hadden we inmiddels aan andere patiënten gegeven.

Als u alsnog de vaccinatie wilt inhalen, kunt u dit aan ons melden door een antwoord op deze mail te sturen met uw naam, geboortedatum en 06-nummer.

Ook als u op de reservelijst wilt staan voor woensdag 12 mei kunt u dit aan ons melden door een antwoord op deze mail te sturen met uw naam, geboortedatum en 06-nummer. U kunt dan op woensdag 12 mei tussen 17.30 uur en 18.30 uur gebeld worden, wanneer anderen uitvallen.

Deze maand nodigt de GGD de mensen tussen 18 en 60 jaar uit die chronische aandoeningen hebben, zoals suikerziekte, hartziektes en longproblemen. Ook mensen met een verminderde weerstand worden uitgenodigd.